In het atelier

Knus, laagdrempelig en…. Super leuk natuurlijk!

Gedurende de workshop neem ik jullie stap voor stap mee in de wereld van keramiek, waarbij ik de nodige technieken en creatieve mogelijkheden zal demonstreren. Daarna mogen jullie zelf aan de slag om je eigen unieke keramiekstuk te maken! Je zult versteld staan van wat je kan maken met een beetje verbeelding en de juiste begeleiding. Na de workshop worden de gemaakte werkstukken zorgvuldig gebakken, zodat ze stevig en duurzaam zijn. Vervolgens kunnen jullie ze ophalen in Eindhoven in het atelier, of ik stuur ze in overleg op.

Kijk hieronder voor een overzichtje van de mogelijke workshops en neem contact met mij op om een datum in te plannen! Wie weet tot snel in mijn atelier.

Wolk Schoteltje

Moeilijkheidsgraad Makkelijk
Duur45 min
Prijs€24,50 per persoon (2-4 personen)
Datum en tijdIn overleg
InbegrepenKlei en boetseergereedschap, koffie, wat lekkers, glazuur
twee keer bakken.*
BeschrijvingMaak je eigen wolk schaaltje van keramiek. Een echte eye-catcher op je nachtkastje. Jij maakt de vorm, zelf of met behulp van één van mijn templates; en werkt het schaaltje mooi af. Ik zorg voor de glazuur en het stoken. Je kan uit 3-4 glazuren kiezen. Na het bakken kan je het schoteltje ophalen in Eindhoven of op laten sturen.
*Het schoteltje wordt eerst gebakken en kan niet meteen mee naar huis. Prijs is exclusief eventuele verzendkosten.

Verwondering in keramiek

Moeilijkheidsgraad Middel
Duur75 min
Prijs€28,50 per persoon (2-4 personen)
Datum en tijdIn overleg
InbegrepenKlei en boetseergereedschap, koffie, wat lekkers, bakken.*
BeschrijvingMaak je eigen wondervanger van keramiek. Samen gaan we op zoek naar onze eigen verwondering en geluksmomentjes. Deze gaan we “vastleggen/vangen” in een Wondervanger (zo’n 7 cm2).
Een kleine vriend als reminder aan je muur om te koesteren . Na het bakken kan je het kunstwerkje ophalen in Eindhoven of op laten sturen.
*De wondervanger wordt eerst gebakken en kan niet meteen mee naar huis. Prijs is exclusief eventuele verzendkosten.

Vrij boetseren

Moeilijkheidsgraad Zo moeilijk als je het zelf wil maken ;-P
Duur90-120 min
Prijs€34,50 per persoon (2-4 personen)
Datum en tijdIn overleg
InbegrepenKlei en boetseergereedschap, koffie, wat lekkers, bakken.*
BeschrijvingLaat je fantasie de vrije loop en maak een eigen beeldje van klei. Gedurende de workshop neem ik je stap voor stap mee in de wereld van keramiek, waarbij ik de nodige technieken en creatieve mogelijkheden zal demonstreren. Daarna mag je zelf aan de slag om je eigen unieke keramiekstuk te maken Na het bakken kan je het kunstwerkje ophalen in Eindhoven of op laten sturen.
*Het kunstwerkje wordt eerst gebakken en kan niet meteen mee naar huis. Prijs is exclusief eventuele verzendkosten.

Lees de algemene voorwaarden over workshops goed door, voor je een workshop boekt.