Op locatie

Altijd al eens kennis willen maken met keramiek, maar geen mogelijkheid om naar mijn atelier in Eindhoven te komen? Of is je groep groter dan 4 personen? Niet getreurd! Ik kom graag langs op locatie met mijn spullen, kennis en wat lekkers voor bij de koffie, om een unieke en boeiende keramiekervaring te bieden. Jullie hoeven alleen maar oude kleren, drinken en een positieve instelling mee te nemen.*

Gedurende de workshop neem ik jullie stap voor stap mee in de wereld van keramiek, waarbij ik de nodige technieken en creatieve mogelijkheden zal demonstreren. Daarna mogen jullie zelf aan de slag om je eigen unieke keramiekstuk te maken! Je zult versteld staan van wat je kan maken met een beetje verbeelding en de juiste begeleiding. Na de workshop worden de gemaakte werkstukken zorgvuldig gebakken, zodat ze stevig en duurzaam zijn. Vervolgens kunnen jullie ze ophalen in Eindhoven in het atelier, of ik stuur ze in overleg op.

Neem even een kijkje bij de workshops die ik standaard aanbiedt via deze link, of neem contact met me op via onderstaand formulier. Tot snel!

*Extra informatie:

  • Data in overleg, workshop van c.a. 90-120 minuten.
  • Groepen van 3-8 personen.
  • Tarief: €38,50 per persoon (incl. materiaal, het afbakken van 1 item, wat lekkers bij de koffie en voorrijdkosten.