Afbakservice

Afbakservice: Heb je werk gemaakt en wil je dit laten bakken, maar heb je geen oven tot je beschikking? Dan kan je het werk laten bakken in mijn atelier in Eindhoven! Ik heb een oven van 60L beschikbaar die tot 1300 graden kan. Wanneer het werk wordt gebracht, gehaald en gestookt gaat in overleg.

Tarieven:

  • Biscuit tot 1040 °C, Per kilo*: €5,14 incl. Btw.
  • Biscuit kleingoed, per ovenplaat: €10,50 incl. Btw.
  • Biscuit per oven van 60l: €38,50 incl. Btw.
  • Steengoed / porselein tot 1250 °C, Per kilo*: €6,43 incl. Btw.
  • Steengoed / porselein kleingoed, per ovenplaat: €13,- incl. Btw.
  • Steengoed / porselein per oven: €48 incl. Btw.

*Starttarief is 1 kilo, daarna reken ik per halve kilo en rond omhoog af.

Tijdens een stook kan er wel eens iets gebeuren (scheuren, krassen, kleurveranderingen, breuken), dit kan vele oorzaken hebben en is op eigen risico. Ik ga netjes en voorzichtig om met alle werken en zal meedenken over mogelijke oorzaken en oplossingen. Heb je een breuk voor het bakken en wil je advies of hulp bij de reparatie? Dat kan voor een meerprijs van €5,- ex btw. Stuur een berichtje naar +31 6 145 333 23 , of een mail met een foto van het te bakken werk en vermeld en wanneer het werk gebakken moet / kan worden.

Dian van Vugt heeft ten alle tijde het recht om een werkstuk te weigeren als deze schade kan toedienen aan de spiralen, ovenplaten en andere toebehoren, of als er twijfel bestaat over het materiaal en de applicatie van eventuele glazuren.