Dagdroomobjecten

Dagdromen, dat doen we allemaal. De een meer dan de ander. Dagdromen geeft een fijne afleiding, die af en toe nodig is. Gewoon even weg uit de realiteit en duiken in je gedachtes en fantasieën.

Tijdens mijn maakproces droom ik ook soms weg, dat was het moment dat de dagdroomobjecten ontstonden.

Dagdroomset

De “Dagdroomsets” geven de bezoeker een unieke kans om de interactie met het werk aan te gaan en een eigen moment van verwondering te creëren. Ze geven je de mogelijkheid om te spelen, te dromen en even af te dwalen in je gedachten en fantasie. Elke kleur staat voor een moment, een gemoedstoestand of gevoel. Draai de objecten om naar wit of de kleur en maak allerlei figuren, vormen, lijnen, etc. Zolang je maar even aan niets denkt en je gedachten laat afdwalen.  

.

Dagdroomsets zijn beschikbaar vanaf 50 stuks, met een beginprijs van €85 excl. BTW (incl. mooi opbergdoosje en certificaat van echtheid).

Dagdroomketting

Draag hem bij je als je even de behoefte voelt om jezelf af te leiden. Draai hem tussen je vingers en gun jezelf een momentje van dagdromen, een moment van even niets. Even weg uit de werkelijkheid en duik in je fantasie.